ProLact yra vienas didžiausių probiotiku gamintojų Europoje siūlantis platų probiotikų asortimentą pritaikytą įvairiems klientų poreikiams.
ProLact probiotikai yra gaminami Bulgarijoje. Tarptautiniais sertifikatais sertifikuotoje ir akredituotoje gamykloje - labaratorijoje Sofijos mieste.
ProLact ne tik gamina bet taip pat bendradarbiaudamas su Plovdivo universiteto mokslininkais Bulgarijoje atlieka įvairius tyrimus susijusius su probiotikais.
ProLact Probiotikai
ProLact probiotikų technologija, išrado bulgarų mokslininkų komanda devintajame dešimtmetyje, kai jiems buvo pavesta sukurti produktą, tinkamą kosmonautų problemoms spręsti – dėl gravitacijos stokos erdvėje kaulai atrofuodavosi ir tapdavo trapūs, todėl kosmonautams reikia papildomo kalcio.
Taigi mokslininkai sukūrė visiškai naują produktą, naudodami Lactobacillus Bulgaricus unikalumą ir nuostabias jo savybes bei įvairiapusį teigiamą poveikį žmogaus organizmui.
Sukurti probiotikai buvo naudojami kaip maistas kosmonautams treniruočių metu ir kosminėse misijose. Vėliau jie buvo naudojami per karines ir įvairias tyrimų misijas atokiose pasaulio vietose.
ProLact probiotikai buvo kliniškai ištirti Bulgarijos Karo Medicinos Akademijoje, taip pat tirti Čekijos karo medicinos tarnyboje, Bulgarijos Mokslų Akademijoje, ir daugelyje kitų mokslo ir sveikatos organizacijų visame pasaulyje.
Jau daugiau, kaip prieš 100 metų, pieno produktų gamybos tradicijas Bulgarijoje aprašė ir jų poveikį žmogaus imuninei sistemai aprašę probiotiku tėvu vadinamas ir Nobelio premijos laureatas Ilja Mečnikovas. Tolimesni tyrimai leido sukurti originalius bulgariškus pieno rūgšties pagrindu, mažai laktozės turinčius probiotinius produktus įtrauktus į ProLact produktų seriją.
ProLact probiotikuose yra optimalus kiekis Lactobacillus Bulgarikus, Lactobacillus Rhamnosus, Lacobacillus Reuteri ir Streptoccus Thermophilus gerųjų bakterijų.
Bakterijoms išgauti naudojamas švelnus technologinis gamybos rėžimas kurio metu gerosios bakterijos yra sausai šaldomos (liofilizuojamos), taip maksimaliai išsaugant pagrindinius kokybinius parametrus ir gerųjų bakterijų gyvybingumą. Lifiolizuojant taip pat yra išsaugomas biocheminis latentinių ląstelių poveikis (ląstelių sienelės, ląstelės turinys), kurios biotechnologinio proceso metu dažnai praranda gyvybingumą.
Visi ProLact produktai yra stabilūs kambario temperatūroje dėl savo unikalių simbiotinių kriterijų – gamybos procese naudojamos natūralios mikrokapsuliacijos.
Pieno produktuose esantys mineralai taip pat turi didelį vaidmenį žmogaus sveikatai – kalis, kalcis, fosforas, magnis, geležis ir kt., taip pat pieno rūgšties vitaminai – A, B, D, C ir pan. Dėl to šie gaminiai yra unikalūs.
ProLact probiotikai taip pat yra praturtinti ir įvairiais ekstraktais bei eteriniais aliejais. Gerai žinoma, kad baltymai yra aktyvūs įvairių biologinių medžiagų pernešėjai organizme, nes yra jų receptoriai. Vartojant ir įsisavinant vienu metu, individualus pradinių priedų poveikis labai padidėja. Sumaišius probiotikus su šiais ingredientais, atsiranda aiškus sinerginis poveikis.
ProLact probiotikų sudėtis
Pienas
Žolelių ekstraktai
Eteriniai aliejai
Priedai
Mums svarbiausia, kad klientai gautų ne tik sveikatos iš mūsų gaminių, bet ir nuostabią, pozityviai įkrautą nuotaiką, kuri yra svarbi kiekvieno žmogaus gyvenimo dalis!
Daugiau informacijos galima rasti anglų k. oficialiame gamintojo puslapyje www.prolact.com