ProLact Focus+ yra mažai laktozės turintis probiotinis maisto papildas, gaunamas pieno rūgšties fermentacijos ir liofilizacijos būdu iš karvės pieno bei yra praturtintas rausvųjų rodiolių. citrinvyčio ir paprastojo rapontiko ekstraktais.
ProLact Focus+ yra koncentruota tradicinio bulgariško jogurto forma. Naudingos bakterijos turi didžiausią atsparumą ir išgyvena sandėliuojant net kambario temperatūroje. Ištirpusios ir prasiskverbusios per virškinamąjį traktą naudingosios bakterijos pasiekia maksimalų biologinį pasisavinimą ir stiprų probiotinį poveikį. Rhodiola, schizandra ir Leuzea ekstraktai kartu su probiotikais turi sinergetinį poveikį ir padeda geriau susikaupti bei išlaikyti dėmesį. Produktas padeda esant dideliam psichologiniam krūviui.
ProLact Focus+ yra visiškai natūralus produktas, kuriame nėra genetiškai modifikuotų mikroorganizmų, glitimo, cholesterolio, dirbtinių dažiklių, sojų, riešutų ir konservantų.
2 kapsulių (600 mg) sudėtis: daugiau nei 1,5 milijardo (1,5 x 109) CFU biologiškai suderinamų Lactobacillus delbrueckii spp. Bulgaricus 5x108 ir Streptococcus thermophilus 1x109 probiotinio produkto PL-1C pavidalu: 260 mg, įskaitant aminorūgščių mišinį. Baltymai: 140 mg; Riebalai: 40 mg; Angliavandeniai: 40 mg; Rhodiola šaknų ekstraktas (Rhodiola rosea): 100 mg; Šizandros vaisių ekstraktas (Schizandrae chinensis): 100 mg; Leuzea carthamoides šaknų ekstraktas: 100 mg; Pagalbinės medžiagos - magnio stearatas: 40 mg; Energinė vertė: 1,5 Kcal
Vartojimas: Rekomenduojama paros dozė: 2 kapsulės prieš valgį, užgeriant skysčiu. Paros vartojimo laikui apribojimų nėra. Rekomenduojama laikymo temperatūra: žemesnėje kaip 24 °C, sausoje ir tamsioje vietoje. Tinka suaugusiems ir vaikams nuo 3 metų. Kontraindikacijos: bet kurios produkto sudedamosios dalies netoleravimas.
Alergenai: Sudėtyje yra laktozės, pieno baltymų! ProLact Focus+ – originalus probiotinis maisto papildas racionaliai mitybai. Vartotojo dėmesiui: neviršykite rekomenduojamos dozės! Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje! Maisto papildas, negali būti naudojamas kaip įvairios ir visavertės mitybos pakaitalas.